11 oktober 2019

Inzicht waar ik echt iets aan heb

Soms heb je iemand nodig die je inzicht geeft waar je echt iets aan hebt. Je wordt je bewust gemaakt van onbewuste patronen door middel van hypnose. Het effect is bijzonder te noemen. 

Een sessie bij Suzanne heeft mij in ieder geval geholpen om positief op bepaalde situaties te reageren.

Vakkundig, professioneel en vol passie. Mooi werk Suzanne!!

Wilbert Rutten

53 jaar 

Systemisch coach

 


 

2 augustus 2019

Geen last meer van harde (omgevings-)geluiden

 Het valt me vooral op dat t opgefokte gevoel (een vriendin noemde het een vuurpijl en dat vind ik de lading ook wel mooi dekken) uit blijft en ik er meer bij stil sta of en wat ik in m'n lichaam ervaar als er zich situaties voordoen die we besproken hebben. In plaats van dat ik ontplof is er ruimte.. en kan ik vervolgens afvragen wat ik doe of hoe ik reageer op de situatie, waardoor t dus ook een andere wending krijgt… superfijn! Na de sessie bij jou heb ik in onze caravan geslapen en er was een zacht, maar zwaar gebrom van de waterspuiten die de boeren in de omgeving aan hebben staan. Ik begreep dat dit geluid de hele zomer, ook ‘s nachts, doorgaat… Dat is niet per se informatie die ik fijn vind, maar ook hier heb ik niet t idee dat t me echt raakt of ‘aan de haal gaat met me’… 
Heb overigens ook helemaal geen ‘muziek/basgeluiden’ gehoord;-) Op vakantie was ook een avond waar ‘s avonds laat een stel aan t ruziën was. Ook hier kon ik geen sensaties in m'n lijf bespeuren. Het ging uiteindelijk voorbij en dat was t.

 

Als ik t samengevat ervaar ik meer rust, ruimte, loslaten en acceptatie op zaken die eerder voeding waren voor onrust..

Aimy

40 jaar

Creatief Vormgever

 


 

5 juni 2019

Ik ben voortaan een niet-roker!

Stoppen met roken…. Een lastige reis…Na tig keer gestopt en weer begonnen te zijn, heb ik uiteindelijk een andere route gekozen dan normaal. Ik twijfelde al een tijdje over hypnose maar ik koos er nooit voor omdat ik het een “enge” gedachte vond. Toen ik op Facebook zag dat Suzanne hier mee bezig was, ging ik toch overstag. Want onder hypnose gaan bij iemand die je kent voelt toch anders aan.

Achteraf gezien waren mijn zorgen voor niets, want onder hypnose gaan voelde voor mij als een soort visualisatie, maar dan wat dieper. Het voelde helemaal niet alsof ik de controle uit handen gaf, juist het tegendeel was waar; ik voelde me volledig in verbinding met mezelf. Dit doen in een veilige omgeving, totaal niet ongemakkelijk, bij iemand die hier professioneel en kundig is, was een heel goede beslissing.

Teruggaan naar het begin. ‘Waarom ben je ooit begonnen met roken?’ ‘Wat voor gevoel geeft het je?’ ‘Waarom wil je stoppen?’ ‘Hoe komt het dat je altijd weer begint na een stop poging?’ Allemaal dingen waar ik wel eens over nagedacht had, maar waarbij ik nooit de moeite genomen heb om er ook echt bij stil te staan, om ernaar te kijken en vervolgens de lading eraf te halen. Want van roken kreeg ik een positief gevoel, een lekker gevoel zelfs. Die lading eraf halen en het vervolgens een andere plek geven is wat we gedaan hebben tijdens de hypnose sessies.

Het onbewuste wat sterker is dan je bewuste, het zette me flink aan het denken. Simpele mantra’s die enorm helpen. Ik ben niet gestopt met roken, ik ben een niet-roker! ‘Ik ben gestopt’ houdt de optie om weer te beginnen open, ‘Ik ben een niet-roker’ niet. Zo simpel… maar zó krachtig…

Inmiddels ben ik 10 weken verder en ik heb nog steeds geen sigaret aangeraakt. Er zijn al vele momenten waarop ik normaal gesproken weer zou gaan roken voorbij gekomen.

Ik zit heerlijk in de tuin met een biertje en een boek erbij, zónder sigaret. En het voelt prima!

Lieke Geurts

38 jaar

Docent Engels

 


 

24 april 2019

Niet alleen verlost van mijn alcoholverslaving…

Wat ben ik blij dat ik door een vriendin werd gewezen op de mogelijkheid om bij jou, d.m.v. hypnose, van mijn alcoholverslaving af te komen. Waar voor velen geldt dat alcohol zorgt voor gezelligheid, was alcohol voor mij verworden tot een MUST. Ik ervoer inmiddels steeds meer negatieve gevolgen van het drinken van alcohol en wist dat het beter was om er mee te stoppen. Ondanks dat ik dat wist, lukte het niet om zelf te stoppen. 

M.b.v. een paar sessies ben ik nu inmiddels al twee maanden volledig alcoholvrij en ik heb er ook totaal geen behoefte meer aan. Vooraf was ik bang voor afkickverschijnselen maar daar heb ik helemaal geen last van gehad. Het mooie van de sessies die ik gehad heb, waarbij ook de oorzaak van het probleem is aangepakt, is dat ik nu niet alleen van de alcoholverslaving af ben maar ook nog meer positieve veranderingen ervaar. Waar ik voorheen regelmatig last had van schuld- of schaamtegevoelens, enge dromen, of het idee had dat ik van alles MOEST, is dit nu ook verleden tijd. Dat geeft mij heel veel rust. Ik voel me goed, mijn gezondheid is verbeterd en ik krijg ook opmerkingen van anderen dat ik er beter uit zie nu.

Ik ben echt heel blij dat ik deze hypnotherapie-sessies gedaan heb. Het heeft me zoveel gebracht. Eigenlijk zou iedereen in de gelegenheid gesteld moeten worden om eens hypnotherapie te ervaren. Iedereen heeft denk ik wel iets waar hij niet zo blij mee is van zichzelf en ik weet zeker dat hypnotherapie een hele mooie en snelle manier is om dat aan te pakken. Ik gun het iedereen in ieder geval!

Anne Marie

58 jaar

Hoofd Administratie

 


 

8 april 2019

Ik ga weer in mijn eigen kracht staan

Lieve Suzanne Buddiger,

Met jouw kundige en liefdevolle begeleiding, kies ik weer voor mezelf en leer ik mezelf weer te omarmen en weer in mijn eigen kracht te gaan staan. Deze transformatie is voor mij nog gaande, je houdt een meelevende vinger aan de pols en geeft feedback op mijn proces van voortschrijdende inzichten. 

Esther

47 jaar

Secretaresse

 


 

6 februari 2019

Ik sta makkelijker in het leven

Laat ik maar met de deur in huis vallen: Ik was er klaar mee dat ik vaak dingen uitstelde die ik nog allemaal moest doen, zoals het huishouden doen, administratie bijwerken, leren etc. Wat je je ook maar kunt bedenken. En ja, ik wist het wel dat als ik de dingen op tijd doe, ik meer tijd over hou om leuke dingen te doen. En ondanks dat ik bewust wel wist welke voordelen het had, bleef ik toch van alles uitstellen.

Toen ik hoorde dat hypnose hierin verandering kon brengen, doordat het de verandering maakt bij je onbewuste die je gedrag stuurt, heb ik de stap gezet om dit probleem bij mezelf aan te pakken. En ik kan jullie zeggen, ik ben blij dat ik het gedaan heb. De hypnose sessies duurden qua tijd best lang maar mijn beleving was dat ze zo voorbij waren.

Al meteen vanaf het begin na de eerste sessie merkte ik verandering bij mezelf. En nu ik een maand na de laatste sessie terug kijk wat er allemaal veranderd is, dan ben ik echt blij dat ik het gedaan heb. Ik sta makkelijker in het leven. Ik pak de dingen sneller op waardoor er meer vrije tijd over blijft. En wat ik ook heel prettig vind: Het is geen MOETEN meer. Hoe fijn is dat J

Hermien Crommentuijn

49 jaar

Zzp-er in de zorg

 


 

26 januari 2019

Nagelbijten is verleden tijd

Ik kwam bij Suzanne met de vraag om van het nagelbijten af te komen. 
Ze bracht me in hypnose en nam me mee op een reis waar ik een symbool vond dat mij het inzicht gaf wat ik moet doen om geen nagels meer te hoeven bijten.
De vrijheid die ik vanaf dat moment ervaren heb, gaat veel verder dan niet meer nagelbijten. Ik ben nu meer dan een half jaar verder en ik heb mooie lange nagels en daarnaast ervaar ik een geweldige vrijheid! Dank je wel Suzanne

Graziella Pieri

Coach en therapeut Persoonlijke ontwikkeling

 


 

20 januari 2019

Ik laat me niet meer leiden door mijn emoties

Heel toevallig kwam ik Suzanne weer tegen, na 30 jaar elkaar niet ontmoet te hebben. Ik had al langer interesse in hypnose therapie, omdat ik erover vernomen had dat dit je onderbewuste liet spreken. Alleen durfde ik niet naar een onbekende therapeut te stappen. Was het toch geen toeval dat ik Suzanne tegen het lijf liep?

Ik heb lang in mijn leven, voornamelijk geluisterd naar mijn hoofd en mijn onderbewuste weggedrukt. Totdat mijn onderbewuste mij twee jaar geleden letterlijk tot stilstand dwong en mijn lijf op slot zette. Geblokkeerd in lopen, liggen en zitten, om zo dus langzaamaan weer te gaan leren luisteren naar mijn gevoel en lijf. Met als gevolg dat ik van werk ben veranderd en voor mezelf ben gestart als coach. Dit leverde al veel bevrijding op. Toch merkte ik op dat ik nog vaak overvallen kon worden door een overweldigend verdriet. Ik kon niet achterhalen waar dit vandaan kwam of hoe er doorheen breken. Mijn wens en vraag aan Suzanne was om inzicht te krijgen hoe ik dat verdriet kan leren loslaten. Waardoor ik sterker in mijn schoenen kom te staan. Wel was ik enigszins sceptisch of ik me zo gewilloos wou laten behandelen (mijn hoofd is tenslotte nog steeds sterk).

Suzanne legt goed uit wat ze gaat doen en waarom ze dat doet. Ze luistert aandachtig en vraagt door tot de kern. Onder hypnose ben je je zeker nog volledig bewust van wat er gebeurt en hoor je jezelf praten. Je gaat daarbij ver terug in de tijd, die je jezelf niet meer kunt herinneren. Die gebeurtenis blijkt er toch te zijn en die komt op in situaties met bijbehorende krachtige emoties. Suzanne zorgt ervoor dat die gevoelens en emoties losraken en niet meer opkomen. Met deze ontlading, behandeling en inzicht kan ik nu weer verder in mijn leven en werk. Het levert me op dat ik lichter en luchtiger in elk moment kan staan. Hoe heerlijk is dat?! Dankjewel Suzanne, ik raad je behandeling zeker ook aan in mijn praktijk. 

Edith Camps

46 jaar

Wandel- en natuurcoach