Mijn persoonlijke verandering werd goed zichtbaar

Ik heb drie sessies doorlopen met Suzanne en heb dit als prettig ervaren. Doordat ik de opdracht kreeg om tussentijds dingen (veranderingen etc) op te schrijven werden de situaties waar ik voorheen last van had meer concreet en werd mijn persoonlijke verandering goed zichtbaar. 

Lees meer »

Minder piekeren en meer bij mezelf komen

Ik heb onlangs een driemaandentraject hypnotherapie bij Suzanne afgerond en voelde mij er zeer door ondersteund en geïnspireerd. Er was een leuke klik. Ik vond in Suzanne een gelijkgestemde die mij een stukje verder kon helpen op mijn pad vanuit de plek waarop ik mij toen bevond.

Lees meer »

Geen last meer van harde (omgevings-)geluiden

Het valt me vooral op dat t opgefokte gevoel (een vriendin noemde het een vuurpijl en dat vind ik de lading ook wel mooi dekken) uit blijft en ik er meer bij stil sta of en wat ik in m'n lichaam ervaar als er zich situaties voordoen die we besproken hebben.

Lees meer »

Ik sta makkelijker in het leven

Laat ik maar met de deur in huis vallen: Ik was er klaar mee dat ik vaak dingen uitstelde die ik nog allemaal moest doen, zoals het huishouden doen, administratie bijwerken, leren etc. Wat je je ook maar kunt bedenken.

Lees meer »