Ik sta makkelijker in het leven

6 februari 2019

Laat ik maar met de deur in huis vallen: Ik was er klaar mee dat ik vaak dingen uitstelde die ik nog allemaal moest doen, zoals het huishouden doen, administratie bijwerken, leren etc. Wat je je ook maar kunt bedenken.

En ja, ik wist het wel dat als ik de dingen op tijd doe, ik meer tijd over hou om leuke dingen te doen. En ondanks dat ik bewust wel wist welke voordelen het had, bleef ik toch van alles uitstellen.

Toen ik hoorde dat hypnose hierin verandering kon brengen, doordat het de verandering maakt bij je onbewuste die je gedrag stuurt, heb ik de stap gezet om dit probleem bij mezelf aan te pakken. En ik kan jullie zeggen, ik ben blij dat ik het gedaan heb. De hypnose sessies duurden qua tijd best lang maar mijn beleving was dat ze zo voorbij waren.

Al meteen vanaf het begin na de eerste sessie merkte ik verandering bij mezelf. En nu ik een maand na de laatste sessie terug kijk wat er allemaal veranderd is, dan ben ik echt blij dat ik het gedaan heb. Ik sta makkelijker in het leven. Ik pak de dingen sneller op waardoor er meer vrije tijd over blijft. En wat ik ook heel prettig vind: Het is geen MOETEN meer. Hoe fijn is dat J

Hermien Crommentuijn

49 jaar

Zzp-er in de zorg