Wie is Suzanne?

Mijn naam is Suzanne Buddiger:  getrouwd, moeder van 3 zonen en woonachtig in Meerlo (Noord-Limburg). Van jongs af aan wist ik al dat ik in de biologie aan de slag wilde gaan en dat ik graag mensen wil helpen. Hoe of wat precies, dat wist ik toen nog niet. Zo heb ik eerst technische microbiologie gestudeerd en ben ik daar ook een tijdlang werkzaam in geweest. Toch mistte ik daar het element van het kunnen helpen van mensen en heb ik de switch gemaakt naar het vakgebied personeelszaken. In die tijd merkte ik ook dat ik heel erg geïnteresseerd was in de psychologische kant van mensen; Waarom doen mensen wat ze doen.

Combinatie van biologie, psychologische processen en helpen van mensen

De combinatie van biologie, psychologische processen en het helpen van mensen komen allemaal samen in mijn werk als hypnotherapeut. Daar kwam ik achter toen ik de kracht van hypnose ontdekte. Die ontdekte ik toen ik na mijn burn-out in 2014, weer aan het werk ging. Fysiek was ik weer helemaal hersteld maar het mentale stuk bleek achteraf toch een heel ander verhaal. Ik had mijn grenzen leren kennen bij mijn begeleidingstraject tijdens mijn burn-out. Met dat in mijn achterhoofd, ging ik met enthousiasme weer aan de slag totdat ik feedback kreeg en mijn functioneren en ikzelf hier wederom onder gingen lijden.

Het ontstaan van mijn overtuiging

Stress verminderen door hypnotherapie Gedachterijk Venlo

Met hypnose ben ik toen terug gegaan naar het ontstaan van mijn probleem. En dat lag totaal ergens anders en op veel jongere leeftijd dan dat ik dacht. Ik kwam er achter dat ik ooit onbewust de beslissing had gemaakt dat ze niet naar me luisteren omdat ik niet goed genoeg was. Het was mijn overtuiging geworden. Die overtuiging kon ik in hypnose ongedaan maken, daar op dat moment.

Welbevinden en gezondheid vergroten zonder medicatie

Na deze verandering heeft het nog enige tijd geduurd voordat ik er definitief voor gekozen heb om mijzelf te gaan bekwamen in hypnotherapie. Mijn drang om mensen te helpen hun welbevinden en gezondheid te vergroten zonder medicatie maar met behulp van de eigen kracht die in ieder mens zit, werd steeds groter. Na mijn laatste baan in loondienst heb ik een studie-sabbatical genomen en heb ik eerst de studies Hypnotherapie practitioner en Hypnotherapie masterpractitioner aan het Hypnose Instituut Nederland gevolgd en met succes afgerond.

Oorzaak van klachten, problemen en stress

Doordat de oorzaak van klachten, problemen en stress in het onderbewuste ligt, is het belangrijk om daar de verandering te creëren. In de huidige maatschappij wordt steeds meer en vaker stress ervaren met alle gevolgen van dien. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander wat het is om stress te ervaren en wat het met je kan doen op langere termijn. Tevens weet ik ook hoe krachtig en duurzaam effectief hypnotherapie is om hierin verandering te brengen.

Start eigen praktijk

In mei 2019 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Deze heet niet voor niets Gedachterijk Hypnotherapie. Hier wil ik mensen helpen om hun welzijn en daarmee ook hun gezondheid te verbeteren door het aanpakken van hun, veelal onbewuste, denkpatronen. Ik weet uit eigen ervaring dat het echt werkt.

Wil jij ook je welzijn vergroten? 

Ik help je graag.