Mijn probleem via online sessie net zo goed opgelost

24 maart 2020

Na eerdere sessies te hebben ervaren in de praktijk bood Suzanne me aan om nu, gezien de omstandigheden van de Corona-tijd,  of ik een hypnosesessie wilde doen op afstand. Dat leek me een goed idee om dat op deze manier te doen.

En ja hoor, het is heel goed gelukt. In het begin had ik even problemen met de verbinding van mijn laptop maar snel genoeg konden we dan toch aan de slag. Het voelde heel natuurlijk. Suzanne stelde me allerlei vragen en het was alsof we gewoon aan het bellen waren. Echt heel gewoon. Bellen maar dan met beeld.

Ook toen Suzanne na een tijd vroeg om mijn ogen te sluiten voelde dat heel vertrouwd. Totaal niet vreemd, zelfs heel natuurlijk en veilig. Suzanne begeleidde me heel prettig. Het resultaat was top. Ik heb me prima kunnen focussen en het probleem waarvoor ik een sessie wilde is via de laptop net zo goed opgelost als dat ik bij haar in de praktijk was gekomen. Heel veel dank Suzanne dat ik in deze onzekere tijd van het virus toch verder aan mezelf hebben kunnen werken met een online hypnosesessie.

 

Natascha Smits

49 jaar