Ik ben meer in balans. Straal rust uit en voel dit in mijn hele lijf

21 maart 2020

In deze rare tijd is er tijd om mijn ervaringen op te schrijven.

 

December 2019 op Facebook staat een winactie. Hmmmmm durf ik. Ja ik ga het doen. En wat gebeurt, is dat ik een hypnose sessie mag ervaren.

Januari 2020 Een heel nieuw jaar waarin ik de uitdaging aan ga. Ik kom binnen in dat grote gebouw verdwaal een beetje maar vind de wachtkamer. Dan komt Suzanne me halen. Ik kijk haar aan voel meteen de klik. Wat een ervaring en wat word ik er blij en rustig van. Ik wil meer dingen een plek geven.

Ik ga nog 2 keer naar haar toe en ook nu voel ik weer die rust en balans. Daarnaast begeleid ze me via mail door een gesprek wat voor mij mijn volgende stap in werk bepaald.

Nu een aantal weken later maak ik de voorlopige balans op. Ik ben meer in balans. Straal rust uit en voel dit in mijn hele lijf. Spanningen verdwijnen sneller. Gesprekken gaan soepeler en ik zit weer ontspannen naast mijn man in de auto iets wat al meer dan 10 jaar niet meer is voorgekomen. Lieve Suzanne bedankt voor de fijne ervaringen en het samen oplossen van issues die ik had. Ik sta opener in het leven, zie heel duidelijk wat echt belangrijk is en straal dit nu ook uit. Ik kan weer verder gaan met mijn eigen pad.

 

Misschien zien we elkaar nog eens. Maar bellen doen we zeker nog eens

Heel veel liefs,

 

Ria