Geen last meer van harde (omgevings-)geluiden

2 augustus 2019

Het valt me vooral op dat t opgefokte gevoel (een vriendin noemde het een vuurpijl en dat vind ik de lading ook wel mooi dekken) uit blijft en ik er meer bij stil sta of en wat ik in m'n lichaam ervaar als er zich situaties voordoen die we besproken hebben.

In plaats van dat ik ontplof is er ruimte.. en kan ik vervolgens afvragen wat ik doe of hoe ik reageer op de situatie, waardoor t dus ook een andere wending krijgt… superfijn! 

Na de sessie bij jou heb ik in onze caravan geslapen en er was een zacht, maar zwaar gebrom van de waterspuiten die de boeren in de omgeving aan hebben staan. Ik begreep dat dit geluid de hele zomer, ook ‘s nachts, doorgaat… Dat is niet per se informatie die ik fijn vind, maar ook hier heb ik niet t idee dat t me echt raakt of ‘aan de haal gaat met me’… 
Heb overigens ook helemaal geen ‘muziek/basgeluiden’ gehoord;-) Op vakantie was ook een avond waar ‘s avonds laat een stel aan t ruziën was. Ook hier kon ik geen sensaties in m'n lijf bespeuren. Het ging uiteindelijk voorbij en dat was t.

 

Als ik t samengevat ervaar ik meer rust, ruimte, loslaten en acceptatie op zaken die eerder voeding waren voor onrust..

Aimy

40 jaar

Creatief Vormgever