Niet alleen verlost van mijn alcoholverslaving...

24 april 2019

Wat ben ik blij dat ik door een vriendin werd gewezen op de mogelijkheid om bij jou, d.m.v. hypnose, van mijn alcoholverslaving af te komen.

Waar voor velen geldt dat alcohol zorgt voor gezelligheid, was alcohol voor mij verworden tot een MUST. Ik ervoer inmiddels steeds meer negatieve gevolgen van het drinken van alcohol en wist dat het beter was om er mee te stoppen. Ondanks dat ik dat wist, lukte het niet om zelf te stoppen. 

M.b.v. een paar sessies ben ik nu inmiddels al twee maanden volledig alcoholvrij en ik heb er ook totaal geen behoefte meer aan. Vooraf was ik bang voor afkickverschijnselen maar daar heb ik helemaal geen last van gehad. Het mooie van de sessies die ik gehad heb, waarbij ook de oorzaak van het probleem is aangepakt, is dat ik nu niet alleen van de alcoholverslaving af ben maar ook nog meer positieve veranderingen ervaar. Waar ik voorheen regelmatig last had van schuld- of schaamtegevoelens, enge dromen, of het idee had dat ik van alles MOEST, is dit nu ook verleden tijd. Dat geeft mij heel veel rust. Ik voel me goed, mijn gezondheid is verbeterd en ik krijg ook opmerkingen van anderen dat ik er beter uit zie nu.

Ik ben echt heel blij dat ik deze hypnotherapie-sessies gedaan heb. Het heeft me zoveel gebracht. Eigenlijk zou iedereen in de gelegenheid gesteld moeten worden om eens hypnotherapie te ervaren. Iedereen heeft denk ik wel iets waar hij niet zo blij mee is van zichzelf en ik weet zeker dat hypnotherapie een hele mooie en snelle manier is om dat aan te pakken. Ik gun het iedereen in ieder geval!

Anne Marie

58 jaar

Hoofd Administratie