Tijdens mijn burn-out met hypnotherapie het diepe stuk opgelost

2 juni 2020

Na een lange burnout en diverse vormen van therapie ben ik bij Suzanne uitgekomen.

In eerste instantie vanuit nieuwsgierigheid, maar na het horen van haar aanpak, ook vanuit mijn zoektocht naar dat laatste stukje.

Ik had al veel aangepakt en onderzocht. Wist nu veel beter waar mijn valkuilen zaten en hoe er mee om te gaan. Maar er miste nog iets. Alsof ik bij dat laatste diepe stuk niet kon komen, alsof er een deksel op zat waarvan ik de sleutel niet kon vinden.

De uitleg van Suzanne over hypnosetherapie verwoorde eigenlijk precies datgene wat ik bedoelde, je moet aan de wortel van de boom werken en niet aan het uiteinde van de takken langzaam naar de stam toe.

Ik ben een traject ingegaan met Suzanne en heb ervaren hoe veel kracht er uit gaat van het onderbewuste. Door daar verbinding mee te maken kun je verbazingwekkend eenvoudig zelf gaan opruimen en veranderen. Je hoeft niet alles te bespreken en uit te diepen. Maar slechts te weten dat oude mechanieken, die je vroeger zo goed geholpen hebben, nu niet langer nodig zijn. Hier onderbewust een verandering in aanbrengen heeft een snel en verrassend eenvoudig effect.

Ik heb mezelf dikwijls verbaasd en ben blij dat ik deze stap gezet heb. Ook mijn 'laatste stukje' heeft zijn weg naar buiten gevonden!

 

Emmie

46 jaar