Minder piekeren en meer bij mezelf komen

24 februari 2022

Ik heb onlangs een driemaandentraject hypnotherapie bij Suzanne afgerond en voelde mij er zeer door ondersteund en geïnspireerd. Er was een leuke klik. Ik vond in Suzanne een gelijkgestemde die mij een stukje verder kon helpen op mijn pad vanuit de plek waarop ik mij toen bevond.

Mijn hoofdthema was om minder te piekeren en meer bij mezelf te komen. Alle hulpbronnen zitten in mij. Het traject heeft mij geholpen om te kijken naar 'wat wel' in plaats van 'wat niet'. Er zitten oneindig veel mogelijkheden in mij, ik hoef er slechts gebruik van te maken.  

Ik vond het heel fijn dat Suzanne openstaat voor zingeving en spiritualiteit, ze kijkt samen met je verder dan het zichtbare en het tastbare. Zingeving en spiritualiteit is voor mij heel belangrijk. 

Alle sessies waren fijn, maar één sessie heeft een bijzondere indruk op mij gemaakt. Via een hypnosetrance kwam ik in contact met een zeer waardevol, wijs deel van mijn Hoger Zelf. Het was een Gouden Energie met de Wijsheid van een Wijze Oude Vrouw, een soort Oervrouw, Oma, Crone, hoe je het ook wilt noemen. Ik realiseer mij dat deze wijsheid ook in mij zit en dat ik op alle gewenste momenten contact met deze innerlijke wijsheid kan maken.  

Het traject bij Suzanne heeft mij weer een stuk verder geholpen op mijn zoektocht, mijn pad naar mezelf en ik ben er heel dankbaar voor! 

Imagine the best version of your life and start living it! Universal wisdom is inside your heart. 

Liefs,

Diane 

47 jaar

Redactiemedewerkster