Ik ben nu aanzienlijk krachtiger

20 juli 2020

Met grote tevredenheid kijk ik terug op mijn 3 maanden traject bij Suzanne. Na het traject ben ik aanzienlijk krachtiger dan voor het traject.

In eerste instantie was er alleen sprake van een probleem op mijn werk, gaandeweg het traject ontstond er ook een privéprobleem. Suzanne speelde hier vlekkeloos op in. Haar begeleiding is absoluut bijzonder te noemen. Wat er gebeurt tijdens de therapie is niet altijd te begrijpen. Je moet je er aan overgeven. Ik heb niet geprobeerd het te begrijpen. Het was zo goed voor mij.

Het traject heeft me goed gedaan. De gesprekken, de hypnose, de ondersteuning heeft mij verder gebracht en daar ben ik dankbaar voor.

Meestal is het advies “bij twijfel niet inhalen” in deze situatie moet je dat misschien wel doen en kiezen voor een therapie die niet zo voor de hand ligt. Bij aanvang voelde ik ook enige twijfel. Door het onbekende…  Ik heb geen spijt! Geef haar een eerlijke kans om je te helpen ook al is het niet helemaal te begrijpen. De beleving van de therapie zal voor iedereen anders zijn. Het heeft mij absoluut sterker gemaakt.

 

J. Hoeijmakers

53 jaar

Administratief medewerker