Word oktober voor jou ook STOPtober?

 

Wordt het voor jou ook STOPtober?

Is stoppen met roken echt zo moeilijk als je denkt?

Misschien ben je ooit al eens, of meerdere keren gestopt en ben je toch weer opnieuw begonnen. Dan sta je daarin niet alleen. Cijfers geven aan dat 90% van degenen die stoppen zonder begeleiding, na 1 jaar weer roken.

Wil jij graag defintief stoppen met roken en ondertussen geen  verlangen meer hebben naar een sigaret? Stop dan niet alleen met roken maar wordt een niet-roker.

Is de nicotine in tabak wel zo verslavend als dat ze je willen doen geloven? De strijd tegen de verslaving kan via je onderbewuste heel goed opgelost worden. Voor jezelf is dat misschien wat lastig om te doen maar met behulp van een hypnotherapeut wordt dat een heel ander verhaal. Hypnose werkt heel krachtig. Rookverslaving blijkt voor 90% te bestaan uit gedrag en slechts voor 10% uit verslaving. Nicotine zou de verslavende stof moeten zijn. Heb jij wel eens van iemand gehoord dat die verslaafd is aan de nicotinepleisters? Die verslaving zit dus met name in je hoofd, in je onderbewuste; In de vorm van je ‘automatische’ gedrag en over het beperkende idee dat je hebt dat nicotine verslavend is. Je wordt toch ook niet ’s nachts wakker omdat je behoefte hebt aan een sigaret. Hoe kan het dan dat je ’s nachts wel zonder kunt en overdag niet?

Met hypnotherapie kun je zowel je gedrag aanpakken als het beperkende idee dat roken verslavend is. Zo wordt stoppen met roken een stuk eenvoudiger. En als je dan ook nog een stap verder gaat en onderzoekt welk vervelend gevoel je met roken probeert te vermijden, kun je ook daar met hypnotherapie wat mee doen zodat je op een andere manier met jezelf om kunt gaan waardoor je meer tevreden zult zijn met jezelf en je niet alleen een stopper bent maar een niet-roker wordt.

Een niet-roker is iets anders dan iemand die niet rookt. Een niet-roker heeft nauwelijks of zelfs geen momenten waarop hij verlangt naar een sigaret. Als er zich toch van die momenten voordoen, dan kan hij makkelijk tegen zichzelf zeggen dat hij ervoor kiest om de rest van zijn leven een niet-roker te zijn. Als een niet-roker ergens komt kijkt hij niet meer als eerste waar de rokersplaats is of waar de asbakken staan. Hij geniet van de voordelen van het niet roken en voelt zich bevrijd van een last en geniet van de verkregen vrijheid. Er is altijd iets beters te doen dan te roken.

Wil jij je gezondheid verbeteren? Meer geld over houden voor leuke dingen? Wil jij graag een niet-roker worden? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.

Stel jezelf maar eens voor wat er allemaal verandert op het moment dat jij een niet-roker bent. Wat zou het je opleveren als jij voor eens en voor altijd van die pijp, sigaar of sigaret verlost bent?

Wil jij een betere gezondheid en de verandering maken van roker naar niet-roker? Zorg dan dat je vóór 1 oktober contact met mij hebt opgenomen zodat ook jij van oktober, STOPtober kunt maken.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.